De website van J&M Klantvriendschap staat online!

JenM_logo-01“Wie tijd steekt in vriendschappen krijgt er loyaliteit, waardering en vertrouwen voor terug”. In 1 zin de betekenis van Klantvriendschap. De essentie van klantvriendschap is denken en handelen vanuit je hart en minder vanuit je hoofd. Neem een kijkje op de nieuwe website van
J&M Klantvriendschap . Want wat wil uw klant, opdrachtgever, gast nu echt en hoe zorgt u ervoor dat ze terugkomen naar uw bedrijf?

Wat wil uw opdrachtgever/klant/gast nu echt?

OnderNamen is een regionaal ondernemersplatform dat zich voornamelijk richt op MKB ondernemers. Het ondernemersplatform Amersfoort zorgt zowel voor regionale profilering als voor regionaal bereik. In het magazine OnderNamen Amersfoort is aandacht besteed aan de Klantvriendschaptraining. Lees hier meer.

“Een congres moet een mooie herinnering opleveren”

In de nieuwsbrief van 17 augustus 2017 besteedde Locatie Amersfoort aandacht aan de unieke training van Jeannette en Martin over “Klantvriendschap”.

Uitgelicht: nieuwsbrief Kontakt der Kontinenten

logo_kdk_ch_RGBIn iedere nieuwsbrief van Kontakt der Kontinenten wordt er iemand in de schijnwerpers gezet. Deze lente is de beurt aan Jeannette van Namen van JvN Congres Management. JvN organiseert (inter)nationale congressen en evenementen en is een ambassadeur van dit conferentiehotel.

 

 

NIEUW: Uniek programma klant(gast)vriendschap voor o.a. congreslocaties

Kaartje_98x98mm_JvN-MdR_20170209-page-001Alles staat of valt met de juiste medewerkers die voor die optimale klantbeleving kunnen zorgen. Intrinsiek klant(gast)vriendelijk handelen vanuit innerlijke waarden is waar het om gaat. De door de wol geverfde Professionele Congresorganisator Jeannette van Namen weet waar ze over praat als het om klant(gast)vriendelijkheid gaat. Samen met coach/trainer Martin de Ruijter hebben zij een uniek en ge’ntegreerd programma van masterclasses, advies, workshops en coaching samengesteld ondermeer voor medewerkers en management van congreslocaties. Zie deze link voor meer informatie.