Workshops

Praktijkgericht, professioneel en interactief. Drie trefwoorden die de kracht weergeven van de trainingen & workshops die JvN verzorgt.

Medewerkers die onze cursussen volgen, kunnen meteen met de vergaarde kennis en de nieuwe inzichten aan de slag. De trainingen & workshops zijn geen saaie colleges, maar op de praktijk van de opdrachtgever geënte sessies. Resultaatgericht maatwerk dus. Bij een sales training bijvoorbeeld pakken we letterlijk de telefoon om à la minute nieuwe omzet binnen te bellen.

JvN verzorgt bijvoorbeeld de volgende trainingen:
Klantvriendschap

De verandering naar klant(gast)vriendschap wordt door de medewerkers en het management zelf vormgegeven. Ons bureau, in nauwe samenwerking met andere professionals, ondersteunt deze verandering met een uniek en geïntegreerd programma van masterclasses, advies, workshops, training/coaching en HRM.
De wereld van congressen en Professionele Congresorganisatoren (PCO’s)
JvN geeft inzicht in het werk van de PCO en alle stappen die nodig zijn om een succesvol congres of evenement te organiseren. Compleet met trends & ontwikkelingen en tips & valkuilen.
Effectieve telemarketing & verkopen
JvN leert uw medewerkers de conferentiemarkt kennen en traint ze in de telefonische werving van nieuwe congressen en evenementen.
Succesvol communiceren met klanten
JvN leert uw medewerkers beter en gerichter communiceren met bedrijven en organisaties die congressen en evenementen bij u boeken.