Organiseren

JvN is uw ideale professionele partner bij de organisatie van congressen & evenementen & beurzen bij congressen. Wij ondersteunen u en verdiepen ons intensief in de doelgroep om uw doelstellingen te realiseren. Bij de uitvoering kunnen we alle werkzaamheden voor onze rekening nemen: advies, organisatie, registratie, (online) secretariaat en on site management.
 
JvN Congres Management Organiseren
 

Alle werkzaamheden die horen bij de organisatie van uw bijeenkomst; van budget tot locatie keuze en afspraken, van het samenstellen van een draaiboek tot het coordineren van alle technische faciliteiten. We dragen ook zorg voor communicatie en marketing, website, commerciële tentoonstelling, sponsoractiviteiten, sociale en partnerprogramma’s, hotelaccommodatie, transport van deelnemers en contacten met  toeleveranciers. JvN kent vele congres – en evenementenlocaties. Reden genoeg om JvN de organisatie van uw congres toe te vertrouwen!

JvN was een ontzettend grote hulp bij de organisatie van het 2e Eyescan congres in 2012. Ze ontzorgen, denken vooruit en komen met creatieve ideeën. Ze kunnen je congres net die persoonlijke twist te geven, zodat het helemaal bij de filosofie van je bedrijf past. Door het grote succes van 2012 hebben we voor de organisatie van het 3e Eyescan congres weer voor JvN gekozen.
Marlijn Lapikas – Hoofd Marketing en Communicatie – Eyescan