Ook JvN

Naast JvN Congres Management heeft Jeannette nog een aantal andere activiteiten, dit is ook JvN!

JenM_logo-01

Training Klantvriendschap door J&M
Sinds kort traint JvN in samenwerking met Martin de Ruijter (trainer/coach) o.a. congreslocaties in Klant(Gast)vriendschap. De verandering naar klantvriendschap wordt door de medewerkers en het management zelf vormgegeven. JvN ondersteunt deze verandering met een uniek en geïntegreerd programma van advies, workshops, training/coaching. Zie de website van J&M Klantvriendschap.

 

Locatie Amersfoort logoLocatie Amersfoort

JvN is lid van de adviescommissie Locatie Amersfoort. Amersfoort is dé netwerklocatie van Nederland. Honderden netwerkorganisaties, belangenverenigingen en (internationale) hoofdkantoren opereren vanuit dit geografisch middelpunt van Nederland. www.locatieamersfoort.nl

 

 

 

 

 

Congresbureau Amersfoort LogoCongresbureau Amersfoort
Op 16 februari 2012 heeft Jeannette Congresbureau Amersfoort opgericht. Als onafhankelijk congresbureau organiseert zij congressen en bedrijfsevenementen in Amersfoort en omgeving. Zie www.congresbureau-amersfoort.nl

 

 

Meeting planner MICEDe Nederlandse TOP 1.000 Meeting Planners
Uw bereik en klantenbestand vergroten? Dan heeft JvN voor u de oplossing. Totaal 1.000 MICE en Associatie adressen verwerkt in een Excel bestand. Nieuwsgierig geworden? Vraag de inhoudsopgave aan via info@jvncongress.nl of bel 06-23366337.

 

“Wij hebben als Beurs-WTC bewust gekozen voor de aanschaf van de Top 1.000 omdat dit een volledig branchedekkend databestand is waar je direct mee uit de voeten kan, maar vooral ook vanwege de persoonlijke expertise van Jeannette en Wouter die daaraan gekoppeld is en je een extra voorsprong geeft in acquisitie. Dit maakt de aankoop tot een investering die zichzelf terugverdient. Uiteraard geldt ook in deze dat data snel veroudert en derhalve adequaat bijgehouden dient te worden…”
Salesmanager Beurs-WTC Congress & Event Center